stiri
  Daniel Trohonel isi pastreaza titlul la individual

27 Noiembrie 2017

Finala de infarct cu Mihai Angelescu
 
Duminica – 26 noiembrie – Romanian Corporate Sports - Tenis de Masa a organizat competitia individuala a Editiei de toamna 2017. S-au aliniat la start cei mai in forma jucatori ai editiei, acestia fiind distribuiti pe un tablou de 16 cu 3 meciuri de calificare. 
 
Se prefigura o confruntare intre favoritii 1 si 2, Daniel Trohonel (FARMEXIM) si Mihai Angelescu (CATENA) insa asteptarea confruntarii din finala a meritat toate emotiile. In primul tur Daniel Trohonel a trecut de colegul  sau de la FARMEXIM, Marius Alexandru, venit din calificari. A urmat un meci mai dificil, impotriva lui Claudiu Goretchi, de la IBM Romania, insa Trohonel a rezistat si s-a antrenat parca pentru meciuri din ce in ce mai grele. Andrei Rizea, tot de la IBM, a incercat sa-l opreasca in semifinala, insa tot Dan a fost cel care a mers mai departe. 
In finala s-a intalnit cu Mihai Angelescu, jucator ce trecuse de Dan Coca (FARMEXIM), Gabriel Lita (IBM Romania) si de colegul sau de la CATENA, Liviu Dasoveanu. La 2-0 la seturi si 8-3 in setul 3, pentru Trohonel, Angelescu revine, castiga setul cu 11-9, se impune si in setul 4, insa in decisiv Daniel  Trohonel se reinventeaza si castiga un nou titlu la individual, dar in acelasi timp si pentru echipa sa, FARMEXIM.
 
Atat el, cat si finalistul Angelescu au fost recompensati cu diplome dar si cu premii oferite de sponsorul CANAH. CANAH a oferit un pachet de proteina naturala de canepa, un pachet de seminte de canepa, ulei de canepa Eco/ Bio si mai multe batoane energizante din seminte de canepa.
 
Le multumim tuturor celor care au avut placerea sa participe in competitia individuala de tenis de masa si ii felicitam in mod special pe campion si pe finalist!