despre
Singurul campionat de tenis pentru companiile din Romania
 
1
Joaca pe parcursul unui an intreg!
tenis pentru corporatii
Aduna-ti prietenii din firma si inscrie-te cu o echipa sau doua la cel mai mare campionat de tenis de masa pentru companii din Romania. Joaca pe parcursul intregului an, inscriindu-te la una sau la ambele editii: editia de primavara (martie - mai) si editia de toamna (octombrie - noiembrie).
2
Traieste o experienta de neuitat!
tenis pentru companii
Ia parte la un team building sportiv perfect, pe durata a mai multe luni, si profita de ocazie pentru a-ti face noi cunostinte si prieteni. Asta nu e tot! Pe website-ul campionatului, ai acces la informatii complete despre competitie si despre evolutia echipei tale, cum ar fi: clasamente, articole, stiri, fotografii, materiale video.
3
Romanian Corporate Sports - un sistem unic!
tenis pentru companii
Competitia de tenis de masa pentru corporatii face parte din Romanian Corporate Sports, cel mai complex sistem de campionate sportive pe echipe, adresat companiilor si organizatiilor din Romania.
inscrieri
Nu ai timp sa citesti? Atunci priveste acest film
testimoniale
Wargha Enayati
Presedinte, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria
Tin sa felicit organizarea pentru ca atmosfera a fost una deosebita si nu ma asteptam sa iasa asa de bine.
Sorin Dumitriu
Administrator Corporate, Banca Romaneasca
Obiectivul nostru initial era sa ajungem pe podium, dar am vazut echipe foarte bine sudate aici. Cu o pregatire mai intensa, am putea reusi mai mult data viitoare.
Valentin Bestea
Director de resurse umane, Romstal
A fost o competitie echilibrata. Ne asteptam sa fie adversari mai facili, dar multi dintre ei s-au antrenat. Speram sa castigam in editia urmatoare.
Marius Roman
Manager departament online, Rentrop & Straton
Am vazut multe echipe puternice in campionat, iar locul sase, obtinut de noi, nu e rau!
Sorin Leseanu
Economist, Romania Travel Plus
Nivelul competitiei a fost extrem de echilibrat. A fost un turneu foarte-foarte interesant, cu multi jucatori de valoare.
Gelu Vasile
IT Analyst, Interbrands M&D
Turneul l-am castigat toata echipa, nu doar unul dintre noi. Felicitari baietilor! Eu personal le multumesc lor, dar si dumneavoastra, ca organizatori, si celorlalti participanti.
Dumitru Dumitru
Tehnician, Kandia
Am observat ca exista fairplay intre adversari si nu s-a pus vreo clipa problema de discutii sau certuri, ceea ce e foarte important. Competitia a fost foarte frumoasa.
Dan Mandache
Agent de turism, Romania Travel Plus
Competitia a fost foarte frumoasa. Ati avut o idee buna. Ne vedem in editia urmatoare mai pregatiti.