stiri
  Lupta apriga pentru locul 3

26 Octombrie 2017

Cele mai mari sanse le au momentan PIONIX si HUAWEI 
 
 
Etapa a 4-a a competitiei de tenis de masa, jucata miercuri – 25 octombrie, a fost una interesanta si a avut rolul de a mai clarifica putin lucrurile in clasament.
 
PIONIX a avut o evolutie admirabila in fata celor de la HUAWEI, castigand cu 4-1 la general intalnirea. Hans Affolter a adus doua victorie pentru PIONIX, Marian Trifu a bifat si el o victorie, iar dublul Cristian Fratila/ Marian Trifu a adus cel de-al 4-lea succes al serii pentru PIONIX. Punctul de onoare pentru HUAWEI a fost reusit de Sun Xiao Liang.
 
Tot in etapa a 4-a CATENA a castigat la limita, 3-2, intalnirea contra echipei IBM Romania, iar FARMEXIM s-a impus cu 5-0 in fata reprezentativei DANFOSS.
 
In urma acestor rezultate, daca FARMEXIM si CATENA isi disputa primele doua locuri, locul 3 pare vizat momentan de PIONIX si HUAWEI, insa cu siguranta si IBM Romania emite pretentii la podiumul grupei.
 
In etapa urmatoare, ce va avea loc pe 1 onoiembrie, PIONIX va intalni DANFOSS, HUAWEI va evolua contra IBM Romania, iar AMGEN va da piept cu reprezentativa CATENA.