stiri
  Povestea se repeta

27 Noiembrie 2017

CATENA invinge IBM in finala si e din nou campioana
 
Duminica – 26  noiembrie - s-au disputat finalele Romanian Corporate Sports - Tenis de masa, Editia de toamna 2017. IBM Romania avea nevoie de revansa in fata echipei CATENA, pentru a nu se mai repeta  istoria din finala Editiei de primavara 2017.
In primul meci de simplu insa MVP-ul IBM-ului – Andrei Rizea - a cedat in fata lui Mihai Angelescu, scor 1-3. Liviu Dasoveanu a luat ulterior si el un punct echipei IBM Romania, dupa 3-1 cu Gabriel Mihai Lita. Tot Dasoveanu a castigat si in fata lui Andrei Rizea, cu 3-1, iar Mihai Angelescu a trecut de Gabriel Mihai Lita cu 3-0. 
La dublu IBM Romania s-a impus cu 3-2, echipa formata din Claudiu Goretchi si Gabriel Mihai Lita invingand perechea Chelu/ Zamfirescu. Nu a fost suficient insa pentru a influenta rezultatul final, scorul de 4-1 trimitand trofeul de campioana din nou in vitrina celor de  la CATENA.
 
Daca IBM Romania s-a clasat pe locul secund, locul 3 a fost adjudecat de FARMEXIM, care a invins in finala mica reprezentativa PIONIX, scor 3-1. Astfel debutanta PIONIX atrage atentia la prima participare in eveniment si incheie sezonul pe locul 4.
 
Multumim tuturor participantilor si ii felicitam pentru intreaga evolutie! 
 
Va asteptam la Editia de primavara 2018!